Het is zover!!
Vandaag vertrek ik op weg naar Australië!! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar ik moet eerlijk toegeven dat de reiskoorts zo nu en dan toch wel even toeslaat.
Ik vertrek om 19:10 vanaf Schiphol naar Heathrow. Na een lay-over van zo'n 2 uur vertrekt de 13 uur durende vlucht naar Singapore!! Daar komen we aan het eind van de middag aan (lokale tijd, dinsdag 25 Oktober). Daar blijven we een avondje slapen, en de volgende dag krijgen we een tour. Ik kijk er wel naar uit, vooral ook omdat het de eerste keer sinds Januari 2004 is dat ik weer in Singapore ben. En pas de tweede keer sinds we zijn verhuisd vanuit Singapore in 2000.
Aan het eind van de dag, op Woensdag 26 Oktober, vertrekken we vanuit Singapore naar Sydney!! De vlucht duur 9 uur en we komen aan om 06:10 uur op Donderdag 27 Oktober. En dan zijn we er eindelijk.
Ik weet nog niet zeker wat we dan allemaal gaan doen. We krijgen volgens mij wel een tour door Sydney Harbour! Ook zullen we vanalles aan informatie krijgen over backpacken in Australië!
Ik zal mijn best doen om mijn blog zo veel mogelijk bij te houden met foto's en verslagjes over wat er allemaal gaande is!
Tot over 7 maanden!!
Gr. Niels
He Niels!
Dit klinkt als een heerlijke planning voor je eerste paar dagen!:D ik wens je een hele goede vlucht toe en hoop dat je bliksem-bezoekje singapore een geweldige eerste stap is van je reis!
Geniet ervan!
Lieve Niels
De grote dag is aangebroken ! Met stralend weer ! Als jouw reis even stralend mag verlopen , is Omimi alleen maar blij! Afscheid nemen is voor ons allemaal moeilijk,des te groter de vreugde over je thuiskomst ,met alle ervaringen en wijsheden !
Ik verheug me op de Website en daarmee ben je toch af en toe heel dichtbij Geniet van Singapore met z'n gouden herinneringen . Dikke kus ,OMIMI
Goede dag Niels,
Dankzij jouw ondernemingslust en avontuuriersgeest zien wij een glimp van het vuurwerk in Melbourne.
Alles Gute ! Auf Wiedersehen !!
Dein Pauker