Wat doe je als je geen werk hebt?
Hallo iedereen!
Tja, ook hier in Australie is er niet altijd werk. Dus wat moet je dan doen, een beetje rond hangen in Sydney? Nee, dat zeker niet.
Je huurt gewoon een Campervan met 3 gasten en je gaat erop uit. We hebben namelijk zo'n campervan voor 3 personen met z'n 4en gehuurd en we zijn voor 3 dagen naar de Blue Mountains gereden. Op Woensdag was het weer niet daverend, het regende een beetje en het was koud. Ook donderdag was het weer niet echt goed. De hele dag bewolkt, koud en af en toe kon je geen hand voor ogen zien vanwege de mist. Toch was het erg gezellig. We hadden de Deense jongens onmoet bij surfcamp en daar kunnen we het erg goed mee vinden. Een paar biertjes erbij en ook het slechte weer kon de gezelligheid niet verdringen.
Vrijdag was een hele mooie dag en daar hebben we ook volop gebruik van gemaakt. We hebben een Bushwalk gedaan en we zijn naar een paar mooie plekken gegaan waar het uitzicht heel mooi was! Zaterdag moesten we de campervan optijd terug hebben. Dit is niet helemaal gelukt omdat we een beetje verdwaald waren in de buitenwijken van Sydney. De map in de auto was namelijk niet erg duidelijk. We hebben dus uiteindelijk 3 uur rond gereden in de hoop dat we het zouden vinden. Het is gelukt!
Nu zijn we al weer een tijdje terug in Sydney, we slapen in een goed hostel die, vergeleken met andere hostels in de stad, erg goedkoop is. Alleen ontbreekt er een airco dus als het erg warm is buiten is het nog warmer binnen. 'Gelukkig' hebben we op het moment slecht en koud weer. Waarschijnlijk niks vergeleken met Nederland, maar voor Syndey deze tijd van het jaar is het slecht. Maar ook dat wordt beter volgende week.
Werk is er ook wel, maar in zeer kleine hoeveelheden. Ik mag Zaterdag ochtend de rode loper uitrollen voor de Australische sterren. Er is een soort van Award Show voor alle muzikanten en film sterren. Zondagnacht mag ik het allemaal waarschijnlijk weer afbreken. Maar omdat je door de nacht heen werkt krijg je meer betaald. Dus misschien kan ik bruto $200 gaan verdienen in een avond. Not bad...
Verder is er de week daarop ook nog werk voor 4 dagen ofzo maar veel meer is er niet.
Dat was het dan weer, foto's van de Blue Mountains zullen volgen!
Tot snel weer!!
En dan zeggen ze dat je vrouwen geen kaart moet laten lezen...had ook om directies kunnen vragen :P
Hartstikke leuk om te horen dat je lekker aan het genieten bent en wat werk gevonden hebt. Sterkte ermee. We miss you!
Lieve Niels, we miss you toooooo. Maar genieten enorm van je avonturen. Wat een lesjes heb je te leren. Geniet van ieder moment en succes met de rode loper, klinkt gaaf en interessant.
Liefs 4 x bruning
Goede dag Niels,
Ja, goed idee, werk je je er maar weer "bovenop'. Je ziet het : "Geld regiert die Welt".
Alles Gute und beste Grüsse
Dein Pauker
Hi Niels,
Die Blauwe bergen kan ik me nog wel herinneren, vooral die blauwe waas.
Was daar niet een heel steil treintje met een kabelsysteem?
Rutger
Blauwe bergen?? Volgens mij gewoon blauw van het bier.
Ja Rutger, dat klopt, ik heb dat treintje zelf niet gezien, maar ik heb wel gehoord dat die er was.